Broodje roomkaas met vijgen
super easy
Verwen jezelf met een verrukkelijk broodje roomkaas met vijgen, een perfecte combinatie van romige en zoete smaken. Dit smakelijke broodje is snel en gemakkelijk te maken, waardoor het ideaal is voor een snelle lunch of een smaakvol tussendoortje.
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
2 sneetjes volkorenbrood | |
60 gr roomkaas | |
2 verse vijgen, in plakjes gesneden | |
1 tl honing | |
Optionele toppings: gehakte walnoten, een snufje kaneel |
Nutritional Information
398
kcal
15 gr
vetten
56 gram
koolhydraten
10 gr
eiwitten
Directions
1.
Rooster de sneetjes volkorenbrood tot ze goudbruin zijn.
Mark as complete
2.
Besmeer een sneetje brood met roomkaas.
Mark as complete
3.
Leg de plakjes verse vijgen op de roomkaas.
Mark as complete
4.
Drizzle de honing over de vijgen.
Mark as complete
5.
Voeg een handje rucola toe bovenop de vijgen.
Mark as complete
6.
Plaats het andere sneetje brood er bovenop om het broodje compleet te maken.
Mark as complete
7.
Snijd het broodje doormidden en serveer het direct.
Mark as complete
Geef een reactie